AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablanın gelin olduğunu görmek

Kahve falında ablanın gelin olduğunu görmek

Kahve falında ablanın gelin olduğunu görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ablanın gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Kahve falında ablanın gelin olduğunu görmek ekmeğinin verimli olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasını gelin görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının gelin olduğunu görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablasını hamile görmek dertlerin dermanının bulunacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine delalet eder.

Kahve falında ablasına sarılmak bahtının açık olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında ablayı mutlu görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında ablanın kaybolduğunu görmek lüks, konfor içinde olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ablanın nişanlandığını görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir