AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinimi hamile görmek

Kahve falında gelinimi hamile görmek

Kahve falında gelinimi hamile görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinimi hamile gördüyseniz:

  • Biraz da kendinizi şımartmanız gerekiyor.

Kahve falında gelinin hamile olduğunu görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni gelini hamile görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin hamile görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelininin hamile olduğunu görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinimi hamile görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelini hamile görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalettir.

Kahve falında gelinini hamile görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile bir gelin görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir