AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin güvey olmak

Kahve falında gelin güvey olmak

Kahve falında gelin güvey olmak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında gelin güvey olmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Kahve falında gelin güvey görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında gelin güvey olmak külfetinin ve yükünün artacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin ve güvey görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvey görmek eskileri yâd edeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç güvey olmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç güveysi olmak gözyaşının kuruyacağına, art niyetli kişilere uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç güveysi görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında gelini çirkin görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir