AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba ışığı görmek

Kahve falında araba ışığı görmek

Kahve falında araba ışığı görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, yeni planlar yapacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında araba ışığı gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında araba ışığı görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla kırmızı ışıkta geçmek sorunların kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ışıklı araba görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işaret eder.

Kahve falında mağarada ışık görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışık yakmaya çalışmak insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında lazer ışığı görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında ışıklı saat görmek çok zor günler yaşayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir