AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı saat görmek

Kahve falında ışıklı saat görmek

Kahve falında ışıklı saat görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, zor günlerin biteceğine, düşmanına galip geleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulur.

Kahve falında ışıklı saat gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yaşadığınız yerde değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında ışıklı saat görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, yüklü siparişler alacağına alamet eder.

Kahve falında nurlu ışık görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde ışık görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık açmak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde ışık görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız ışığı görmek mutlu ilişkiler kuracağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret eder.

Kahve falında ışık saçan yüzük görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işarettir.

Kahve falında ışıklar görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir