Kahve falında bir yakınının gelin olduğunu görmek

Kahve falında bir yakınının gelin olduğunu görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalettir.

Kahve falında bir yakınının gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Ailevi konulardaki hassasiyetiniz işinizi zorlaştırıyor.

Kahve falında yakınının gelin olduğunu görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını gelin görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınını gelin olarak görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yakınını gelin görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınının gelin olduğunu görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında gelini öldürmek kazancın her daim artacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında çirkin gelin olmak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birini gelin olarak görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir