AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin olmuş birini görmek

Kahve falında gelin olmuş birini görmek

Kahve falında gelin olmuş birini görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında gelin olmuş birini gördüyseniz:

  • Olayların üstesinden gelmek istiyorsanız biraz daha rahat olmalısınız.

Kahve falında gelin alı görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Kahve falında aşirete gelin gitmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin başı görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında geline makyaj yapmak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel bir gelin olmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına işarettir.

Kahve falında gelin tacı takmak yeni iş kollarına girileceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olan birinin gelin olduğunu görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir