AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelini hamile görmek

Kahve falında gelini hamile görmek

Kahve falında gelini hamile görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine işarettir.

Kahve falında gelini hamile gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında gelinimi hamile görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yaşadığı stresin biteceğine işarettir.

Kahve falında yeni gelini hamile görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet eder.

Kahve falında hamile bir gelin görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin hamile olduğunu görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelini hamile görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin hamile görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında gelininin hamile olduğunu görmek umutsuz olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinini hamile görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir