AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin istemek

Kahve falında gelin istemek

Kahve falında gelin istemek kişinin ağız tadına kavuşacağına, hasta ise iyileşeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gelin istemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında gelin istemek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin alıcı görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, şansın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinini hasta görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan bir gelin görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin bohçası görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin altın görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına delalettir.

Kahve falında gelin ayakkabısı almak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntıların azalacağına delalettir.

Kahve falında gelin almaya gitmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir