AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin buketi görmek

Kahve falında gelin buketi görmek

Kahve falında gelin buketi görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin buketi gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Kahve falında gelin buketi tutmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalet eder.

Kahve falında gelin buketi görmek günaha gireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine işaret eder.

Kahve falında pembe gül buketi görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir buket gül almak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buket papatya görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı gül buketi görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, elinin darlık görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı buket çiçek görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek buketi vermek işlerinin her zaman büyüyeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir