AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek buketi vermek

Kahve falında çiçek buketi vermek

Kahve falında çiçek buketi vermek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, rütbesinin artacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek buketi vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Kahve falında çiçek buketi yapmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz çiçek buketi görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına inanılır.

Kahve falında büyük buket çiçek görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir buket beyaz çiçek görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden buket çiçek almak borçlanılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı buket çiçek görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, malının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek buketi görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı çiçek buketi görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir