AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinini kaybetmek

Kahve falında gelinini kaybetmek

Kahve falında gelinini kaybetmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gelinini kaybetmek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işarettir.

Kahve falında gelin ayakkabısı kaybetmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinini kaybetmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında devenin üstünde gelin görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına yorulur.

Kahve falında gelinimi görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabı vermek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında gelin başı yapmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında gelini hazırlamak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir