AnaSayfa / Genel / Kahve falında adaya taşınmak

Kahve falında adaya taşınmak

Kahve falında adaya taşınmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, işlerinin ters gideceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işarettir.

Kahve falında adaya taşınmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında adaya taşınmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında damat adayını görmek gelirinin garanti olacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adaya düşmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayınvalide adayı görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan adayı görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında milletvekili adayı görmek hem dua alacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili adayını görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir