AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece yıldızları görmek

Kahve falında gece yıldızları görmek

Kahve falında gece yıldızları görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, büyük işlere girileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında gece yıldızları gördüyseniz:

  • Fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında gece yıldızlı gökyüzü görmek zenginliğe sahip olunacağına, solan yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında gece yıldızlar görmek rütbenin yükseleceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında gece yıldızları görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gece yıldız görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalettir.

Kahve falında yıldızlı gece görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece ve yıldız görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek planların tutmayacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir