AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece yıldız görmek

Kahve falında gece yıldız görmek

Kahve falında gece yıldız görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gece yıldız gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında gece yıldızlar görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızlı gece görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece yıldızları görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Kahve falında gece yıldızlı gökyüzü görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gece ve yıldız görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, harama göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gece yıldız görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kazançlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldızları seyretmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir