AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece pijaması görmek

Kahve falında gece pijaması görmek

Kahve falında gece pijaması görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, manevi olarak da yıpranacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, müjdeli haberler alacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gece pijaması gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Kahve falında gece pijaması görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında gecelik pijama görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk pijama görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pijama giydirmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert pijama görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, fakirlikten kurtulmaya yorulur.

Kahve falında siyah pijama giymek hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert pijama giymek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pijama takımı görmek daha fazla rızık elde edileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir