AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk pijama görmek

Kahve falında mavi renk pijama görmek

Kahve falında mavi renk pijama görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, sorunlarını gidereceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kudret sahibi olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk pijama gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında mavi renk pijama görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk pijama görmek mal mülk sahibi olunacağına, rahat ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında renkli pijama görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı pijama görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pijama satmak falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, hayırlı işe delalet eder.

Kahve falında kirli pijama görmek doğru bir karar verileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pijama giymek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının pijamasını giymek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir