AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece ışık görmek

Kahve falında gece ışık görmek

Kahve falında gece ışık görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında gece ışık gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında gece gökyüzünde ışık görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, paraya ve mala kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gece ışık görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında ışık açmaya çalışmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı ışıkta durmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş ışığı görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıkları söndürmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında havada ışık görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin ışıklarını görmek evlat sahibi olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir