AnaSayfa / Genel / Kahve falında gebe kedi görmek

Kahve falında gebe kedi görmek

Kahve falında gebe kedi görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, çok hayırlı haberler alacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gebe kedi gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Kahve falında gebe kedi görmek geniş geniş yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gebe bir kadın görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye delalet eder.

Kahve falında gebe kalmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eczaneden gebelik testi almak büyük borçların altında ezileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında gebelik haberi almak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gebe olduğunu söylemek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında gebelik testi yaptığını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına tabir olunur.

Kahve falında gebe görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir