AnaSayfa / Genel / Kahve falında gebelik testi yaptığını görmek

Kahve falında gebelik testi yaptığını görmek

Kahve falında gebelik testi yaptığını görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gebelik testi yaptığını gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında gebelik testi almak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kötü günlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında gebelik testi görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında gebelik testinde çift çizgi görmek aç kalacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gebelik testi yaptığını görmek yüksek bir makamı olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine işarettir.

Kahve falında eczaneden gebelik testi almak bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gebelik testi negatif görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında pozitif gebelik testi görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında gebelik testi yaptırmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir