AnaSayfa / Genel / Kahve falında gebe bir kadın görmek

Kahve falında gebe bir kadın görmek

Kahve falında gebe bir kadın görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında gebe bir kadın gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Kahve falında gebe kadınlar görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında gebe kadın görmek ana baba dualarının alınacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gebe bir kadın görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine rivayet eder.

Kahve falında gebe erkek görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çoğul gebelik görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gebelik haberi almak büyük savaşların yaşanacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gebe haberi almak ayıplanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gebe kaldığını görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir