AnaSayfa / Genel / Kahve falında gebe kalmak

Kahve falında gebe kalmak

Kahve falında gebe kalmak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, zevki sefa içinde olacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, âlim kimselerden feyz alacağına alamet eder.

Kahve falında gebe kalmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Kahve falında gebe kalmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gebe kaldığını görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa gebe kalmak bahtının güzelleşeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında ikiz gebe kalmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çok sayıda borca gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gebelik testi almak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Kahve falında üçüz gebelik görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında gebe kedi görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında çoğul gebelik görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir