AnaSayfa / Genel / Kahve falında gaza basmak

Kahve falında gaza basmak

Kahve falında gaza basmak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gaza basmak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında gaza basmak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gazan görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, daha fazla başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gübreye basmak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak yere basmak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, çok büyük hayır duaları alacağına delalettir.

Kahve falında kurana ayak basmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi pisliğine basmak başarılara yeni başarılar katılacağına, kazancının hiç azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin üzerine basmak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mutfağı su basmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir