AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden hamile kalmak

Kahve falında eski sevgiliden hamile kalmak

Kahve falında eski sevgiliden hamile kalmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, gülen yüzünün solacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kalmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kaldığını görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kalmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine inanılır.

Kahve falında eski eşten hamile kalmak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine delalettir.

Kahve falında eski eşinden hamile kalmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliden hamile kalmak ibadete ağırlık verileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisinden hamile kaldığını görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kısmetin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinden hamile kalmak zorlu bir dönem geçirileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilide kalmak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir