AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol forması giymek

Kahve falında futbol forması giymek

Kahve falında futbol forması giymek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına rivayet eder.

Kahve falında futbol forması giymek gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Kahve falında futbolcu forması giymek çok büyük miktarda para kazanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol forması giymek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbolcudan forma almak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı forma giymek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz hemşire forması giymek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında milli forma giymek dertlerin günden güne daha da artacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gs forması giymek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, problemlerini çözeceğine delalet eder.

Kahve falında beşiktaş forması giymek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir