AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz forma giymek

Kahve falında beyaz forma giymek

Kahve falında beyaz forma giymek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, muradın yerine geleceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz forma giymek gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Kahve falında beyaz hemşire forması giymek hedeflerine yaklaşacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz forma giymek işleri yoluna sokacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Kahve falında doktor forması giymek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında okul formasi giymek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında asker forması giymek üzüntülerin gideceğine, tatsızlıklar çıkacağına inanılır.

Kahve falında iş forması giymek yaşadığı olayların kötü gideceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi forma giymek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hemşire forması giymek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir