AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbolcu olmak

Kahve falında futbolcu olmak

Kahve falında futbolcu olmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında futbolcu olmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi tümüyle kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında ünlü futbolcular görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ünlü futbolcu olmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında futbol sahasında koşmak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında futbol oynayanları görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü futbolcuyla konuşmak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü futbolcu görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle futbol oynamak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında futbolcudan imza almak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir