AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol oynayamamak

Kahve falında futbol oynayamamak

Kahve falında futbol oynayamamak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, mesleğinde atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında futbol oynayamamak gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Kahve falında futbol oynayan birini görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında futbol oynandığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında futbol oynayamamak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol oynayanları görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbol oynayıp gol atmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında kendini futbol oynarken görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir futbolcuyu görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında futbol oynamak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir