AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbolcudan imza almak

Kahve falında futbolcudan imza almak

Kahve falında futbolcudan imza almak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında futbolcudan imza almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında futbolcudan imza almak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nikah imzası atmak başarısının yükseleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında kağıt imzalatmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının yerine imza atmak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinden imza almak bol kazançlı bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında evlilik için imza atmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin imza attığını görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın imza attığını görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir