AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok iyi futbol oynamak

Kahve falında çok iyi futbol oynamak

Kahve falında çok iyi futbol oynamak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında çok iyi futbol oynamak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Kahve falında iyi futbol oynamak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına alamet eder.

Kahve falında çok iyi futbol oynamak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında karda futbol oynamak hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle futbol oynamak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide futbol oynamak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, gönlünce bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında futbol topu oynamak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla futbol oynamak bolluk ve bereket yaşayacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında mahallede futbol oynamak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir