AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin futbol oynadığını görmek

Kahve falında birinin futbol oynadığını görmek

Kahve falında birinin futbol oynadığını görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin futbol oynadığını gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Kahve falında futbol oynadığını görmek daha isabetli kararlar alacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin futbol oynadığını görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini futbolcu görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına inanılır.

Kahve falında futbol maçı seyretmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında futbol sahasında koşmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında futbol gol atmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında futbol görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına rivayet eder.

Kahve falında futbol kalesi görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, kasasının ağırlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir