AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğrafta cin görmek

Kahve falında fotoğrafta cin görmek

Kahve falında fotoğrafta cin görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, kendisini korumaya alacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğrafta cin gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar neticesinde bir ilişki ya da iş birliğiniz farklı bir şekle dönüşebilir.

Kahve falında fotoğrafta cin görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, tüm isteklerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birinin fotoğrafını çekmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, işsiz kalmaya yorulur.

Kahve falında birini fotoğrafta görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğraf çektirdiğini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında fotoğraf görmek rahatının kaçacağına, başkalarının malına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğrafta kendini görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına işarettir.

Kahve falında duvarda fotoğrafını görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında fotoğrafın yırtıldığını görmek süzüleceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir