Kahve falında fotoğraf görmek

Kahve falında fotoğraf görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kredi çekileceğine, iş hayatının düzeleceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf gördüyseniz:

  • Aynı zamanda sizin için önemli gelişmelerinyaşanabileceği bir zaman dilimindesiniz.

Kahve falında eski bir fotoğraf görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık fotoğraf görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşla fotoğraf çektirmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün fotoğraf görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf karesi görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çektirmemek canının derdine düşeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir