Kahve falında fotoğrafta kendini görmek

Kahve falında fotoğrafta kendini görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine yorulur.

Kahve falında fotoğrafta kendini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanlış giden konulardaki hatalarını veya getirdikleri yanlış yorumları kabul etmeme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında deniz kenarında fotoğraf çekmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karda fotoğraf çektirmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğrafını çekmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş insanın fotoğrafını görmek zarara uğrayacağına, çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dijital fotoğraf makinesi görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin fotoğrafını görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğrafının çekildiğini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle fotoğraf çektirmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kötü gününden de geri duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir