Kahve falında birini fotoğrafta görmek

Kahve falında birini fotoğrafta görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini fotoğrafta gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya eğlenceli programlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında anne fotoğrafı görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle fotoğrafını görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafını çekmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi fotoğrafının çekildiğini görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendini fotoğrafta görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, daha rahat para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraf çalmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğrafını çekildiğini görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir