AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraflar görmek

Kahve falında fotoğraflar görmek

Kahve falında fotoğraflar görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, güzelleşeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraflar gördüyseniz:

  • Size ekstra kazanç getirecek parlak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğrafını görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski fotoğraflarını görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğraf çektiğini görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğrafa bakmak sosyal konumunun değişeceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında fotoğraf makinesi kırıldığını görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz fotoğrafı çekmek mal ve para biriktireceğine, mutluluğunun daim olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir