Kahve falında başkasının fotoğrafını görmek

Kahve falında başkasının fotoğrafını görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının fotoğrafını gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işaret eder.

Kahve falında deniz fotoğrafı çekmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf çalmak spora başlayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında vesikalık fotoğraf görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğrafını başkasının elinde görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığının fotoğrafını görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında boş fotoğraf çerçevesi görmek koltuğunun yükseleceğine, iyilik ve güzellik bulacağına alamet eder.

Kahve falında erkekle fotoğraf çektirmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top