AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski fotoğraflarını görmek

Kahve falında eski fotoğraflarını görmek

Kahve falında eski fotoğraflarını görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, sorunların sürekli artacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski fotoğraflarını gördüyseniz:

  • Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında eski fotoğraf makinesi görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok ünlü bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili fotoğrafını görmek dönülmez yollara gireceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski fotoğraflarını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulur.

Kahve falında eski bir fotoğraf görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, hak yolunu tutacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin fotoğrafını görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir