AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekmek

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekmek

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yeni işlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının fotoğrafını çekmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğrafı çekmek hatalarından erken döneceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle fotoğraf çekmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sanatçıyla fotoğraf çekmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kendinin fotoğrafını çekmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işarettir.

Kahve falında gelin fotoğrafı çekmek içindeki sıkıntıların gideceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir