AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğrafı çekmek

Kahve falında fotoğrafı çekmek

Kahve falında fotoğrafı çekmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fotoğrafı çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Kahve falında başkasının fotoğrafını çekmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf çekmek istemek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraf çekmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında birini fotoğraf çekmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret eder.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Kahve falında fotoğrafını çekmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında denizde fotoğraf çekmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir