AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini fotoğraf çekmek

Kahve falında birini fotoğraf çekmek

Kahve falında birini fotoğraf çekmek şansın ve kısmetin açık olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, zor durumda kalacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında birini fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren veya kafa karıştıran konularda duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın fotoğrafını çekmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında birinin fotoğrafını çekmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin fotoğrafını çekmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını çekmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, büyük zararlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında manzara fotoğrafı çekmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çekmek ve çekinmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda fotoğraf çekmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir