AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf çekmek istemek

Kahve falında fotoğraf çekmek istemek

Kahve falında fotoğraf çekmek istemek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraf çekmek istemek gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında fotoğraf çekmek istemek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami fotoğrafı çekmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birinin fotoğrafını çekmek yeni bir çevre edinileceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin fotoğrafını çekmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında ağaç fotoğrafı çekmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında denizde fotoğraf çekmek doğru adımlar atacağına, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karda fotoğraf çekmek hobilerine eğileceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir