AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğrafını çekmek

Kahve falında fotoğrafını çekmek

Kahve falında fotoğrafını çekmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, kararlarına saygı duyulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar gelecek açılımlarını çeşitlendirebilir.

Kahve falında sevgilinin fotoğrafını çekmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında denizin fotoğrafını çekmek büyük sıkıntıları olmayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla fotoğraf çekmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf çekmek görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabenin fotoğrafını çekmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin fotoğrafını çekmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir