AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde fotoğraf çekmek

Kahve falında denizde fotoğraf çekmek

Kahve falında denizde fotoğraf çekmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Kahve falında deniz fotoğrafı çekmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Kahve falında denizde fotoğraf çekmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında fotoğraf çekmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında denizin fotoğrafını çekmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, beklenmedik kapıların açılmasına işarettir.

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle fotoğraf çekmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğrafını çekmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir