AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf stüdyosu görmek

Kahve falında fotoğraf stüdyosu görmek

Kahve falında fotoğraf stüdyosu görmek çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında fotoğraf stüdyosu gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında stüdyoda fotoğraf çektirmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında fotoğraf stüdyosu görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında müzik stüdyosu görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına delalettir.

Kahve falında evlilik fotoğrafını görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine inanılır.

Kahve falında fotoğrafçı olmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında düğün fotoğrafını görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına alamet eder.

Kahve falında eski eşinin fotoğrafını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir