AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çekilmek bedeninin şifaya kavuşacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle fotoğraf çekilmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili fotoğrafını görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir