Kahve falında düğün fotoğrafını görmek

Kahve falında düğün fotoğrafını görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, verimin ve bereketin geleceğine, sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün fotoğrafını gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında düğün fotoğrafını görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, istediği evde oturacağına alamet eder.

Kahve falında düğün fotoğraf görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında düğünde fotoğraf çektirmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde fotoğraf çekmek sorunları ortadan kaldıracağına, aile işlerinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında düğün fotoğrafı görmek sorunlu bir döneme gireceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğrafının çekilmesini görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kişisel kavgaların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir