AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşinin fotoğrafını görmek

Kahve falında eski eşinin fotoğrafını görmek

Kahve falında eski eşinin fotoğrafını görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kişinin fakirleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Bazı konuları açıklarken olayları kendi gözünüzle görüyor veya kendi yararınıza olan şeylere odaklanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında eski eşinin fotoğrafını görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında eşinin fotoğrafını görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında eski fotoğraf makinesi görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında eski fotoğraflarını görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir fotoğraf görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir