Kahve falında fotoğrafçı olmak

Kahve falında fotoğrafçı olmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine yorulur.

Kahve falında fotoğrafçı olmak gördüyseniz:

  • Belli jest veya yardım talepleriniz olabilir ya da aradığınız şeylerin cevaplarını bilen kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında gelinlikli fotoğrafını görmek makama ve rızka sahip olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğrafına bakmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin fotoğrafını görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf toplamak enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet eder.

Kahve falında evliya fotoğrafı görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık fotoğraf makinesi görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin fotoğrafını çekmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çekilmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir