AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk fotoğraf makinesi görmek

Kahve falında bozuk fotoğraf makinesi görmek

Kahve falında bozuk fotoğraf makinesi görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, problemlerini çözeceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk fotoğraf makinesi gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında bozuk fotoğraf makinesi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında fotoğraf makinesi satın almak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf makinesi almak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek sorunlarından arınacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf makinesinin çalındığını görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraf makinesini kırmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir